Logopedstudentdagarna 2020 genomförs i digitalt format!

Situationen med Covid-19 som just nu pågår i samhället har inte undgått någon. Våra medlemmar har studerat på distans sedan mitten av mars och många universitet har redan nu beslutat att distanstudier kommer pågå även under nästa termin.

I styrelsen har vi planerat inför logopedstudentdagarna sedan vårt första möte detta verksamhetsår och vi har kontinuerligt följt utvecklingen gällande Covid-19. Vi har utifrån det nuvarande läget beslutat att anpassa formen på logodar2020 och förändra helgen till ett format på distans. Detta då vi vill kunna planera i god tid för att dagarna ska bli så bra som möjligt, och reservera oss inför eventuella distansstudier under hösten. Det är inte rimligt för oss att ordna en stor konferens på universitetet i Uppsala och ombe våra medlemmar att resa över hela Sverige när myndigheterna avråder från detta.

Detta är såklart tråkigt för studenterna i Uppsala, som inte får stå som värdar detta år. Men vi ser det också som en stor möjlighet att utforska vad Logodar egentligen handlar om, och vilka kärnmoment vi fortfarande kan genomföra i förändrad form. I styrelsen är vi väldigt taggade på logodar och tror att det kommer bli superkul, och vi hoppas att ni också ser fram emot eventet!

Ni får jättegärna höra av er till oss med tips och förslag på hur ni vill se Logodar2020 gå av stapeln, på sociala medier, mailen eller vårt kontaktformulär här på hemsidan.